Sahte videoyu gerçek sanıp Erdoğan'a övgüler yağdırdılar

Sahte videoyu gerçek sanıp Erdoğan'a övgüler yağdırdılar

Beyaz TV'de yayınlanan bir programda, sunucular Seren Serengil ile Bircan Bali montajlı videoyu gerçek zannederek AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programda sunucular Seren Serengil ile Bircan Bali, sosyal medyada performanslarıyla gündeme gelen Bilal Göregen ile AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yan yana getirilerek montajlanan videoyu gerçek sandı. Görüntüleri izlerken kahkahalara boğulan Serengil ve Bali, Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

Serengil, “Tayyip Bey bazen çok tatlı olabiliyor. Çok ciddi ya önce bir ne yapıyor diye bakıyor sonra gülümsüyor” diyerek kahkaha attı. Programın diğer sunucusu Bali ise, "Bu esprileri kaldırabilen bir cumhurbaşkanına sahip olma özelliğimiz de var" diyerek Erdoğan'ı övdü.

Bali'nin sözlerinin ardından Serengil, "Ama bizim Cumhurbaşkanımıza hiç bir şey yapılmıyor. Sen dünyadaki cumhurbaşkanlarına neler yapıldığını görsen; bizde olsa hapse girerler" ifadelerini kullanarak Türkiye gerçekliğini gözler önüne serdi.