Ronaldo koronavirüs sebebiyle karantinaya alındı

Ronaldo koronavirüs sebebiyle karantinaya alındı

Juventis forması giyen ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, takım arkadaşı Rugani'nin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya alındı

Dünyayı saran koronavirüs salgını, İtalya'yı vurmaya devam ediyor. Son olarak ülkenin önde gelen futbol takımlarından olan Juventus'un, defans oyuncusu Rugani'de koronavirüs saptanmıştı.

Rugani'de koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Portekiz'de bulunan Cristiano Ronaldo'nun karantinaya alındığı bildirildi. Yıldız futbolcunun normal şartlarda bugün İtalya'ya dönmesi bekleniyordu ancak Ronaldo, kulübü ile iletişime geçerek Rugani'den koronavirüs görülmesinin ardından Madeira'da kalmaya karar verdi.

INTER'DE KARANTİNA KARARI 
Juventuslu Daniele Rugani'de koronavirüse rastlanmasının ardından Pazar günü siyah beyazlı ekiple karşı karşıya gelen Inter kulübü tüm faaliyetlerini durdurma kararı aldığını açıkladı. 
Maç kadrosunda yer alan Daniele Rugani'nin futbolcularla aynı ortamda bulunması ve koronavirüsün bulaşma ihtimali sebebiyle Inter'in tüm futbolcularını ve o gün statta olan tüm personelini karantinaya alacağı belirtildi. 
Juventus kulübü de benzer şekilde diğer futbolcularına da test yaptırarak önlem amacıyla tüm futbolcuların ve personelin 2 hafta boyunca karantina altında tutulacağını duyurdu. 
Gelecek günlerde iki takimın maçlarıyla ilgili yaşanacak gelişmeler ise merakla beklenmeye başlandı.

 

DAHA FAZLA