ROK günah çıkarttı, sosyal medya ‘yuh’ çekti

ROK günah çıkarttı, sosyal medya ‘yuh’ çekti

Boşnaklara ilişkin ırkçı ve cinsiyetçi ifadeleri nedeniyle tepki çeken yandaş yazar Kütahyalı, zevzeklik ettiğini belirterek günah çıkarttı. Kendisine küfredenlere hak veren yandaş yazar, oluşan sert atmosferi dağıtmak için ise Erdoğan’a sığındı.

İLERİ HABER

Yandaş yazar Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklara ilişkin cinsiyetçi ve ırkçı sözlerinin ardından ‘kendi mahallesinden’ de aforoz edilince sosyal medya hesabından günah çıkartmaya başladı.

Yandaş kanal Beyaz TV’de yayınlanan bir programda Boşnaklara ilişkin kullandığı cinsiyetçi ve ırkçı ifadeler nedeniyle büyük tepki toplayan yandaş yazarın kurumla apar topar ilişiği kesilmiş, kendi mahallesinin sakinleri de jet hızıyla Kütahyalı’nın kirli çamaşırlarını bir bir ortaya dökmüştü.

KOLLARI SIVADI

Kütahyalı, baş başa kaldığı yalnızlıktan hayli tedirgin olmuş olacak ki, bu soğuk rüzgarları dağıtmak için kolları sıvadı. Twitter üzerinden açıklama yapan ROK’un, Reza Zarrab’ın ABD’deki davada itirafçı olduğunun gündeme yansımasının ardından yandaşlarda ve Erdoğan cephesindeki paniği gözlemlemesi ve kendisine yönelik tepkiyi bu kanal üzerinden savuşturmaya çalışması gözlerden kaçmadı.

Söze “ABD 27 Kasım ve sonrasındaki süreçte (Zarrab davasını kastediyor) Türkiye’ye çok kuvvetli saldırıya hazırlanıyor. Şimdi birlik zamanıdır” ifadeleriyle başlayan ROK, “Bu ABD saldırısında hedef AK Parti ve Erdoğan değil hedef Türkiye’dir. Hedef tüm Türkiye pasaportlarıdır” şeklinde devam ettikten sonra ‘sadede geldi’.

VE SADEDE GELDİ…

“Böyle bir dönemde bana yapılan linci zerre umursamıyorum.Esas küresel linç ülkemize yapılmak üzeredir” sözleriyle ağzındaki baklayı çıkaran ROK, sözlerinde, çirkin ifadeler kullandığı Boşnakların tarihine göndermelerle adeta haykırarak Erdoğan’ın ve partisinin gölgesine sığındı. ROK’un o sözleri şöyle:

“Türkiye yaklaşan bu ABD saldırısı karşısında milli mutabakat halinde olmak mecburiyetindedir. 1992 yılında Bosna’da da farklı siyasi gruplar vardı ama ülkelerine saldırıldığında Bilge Kral Alia’nın liderliğinde birleştiler. Bizim de ABD saldırısı sürecinde Boşnak direnişini örnek alarak Erdoğan’ın liderliğinde birleşmemiz gerekir. Farklılıklarımızı bir süre için tıpkı Bosna halkının 1992-95 arası yaptığı gibi paranteze almalıyız.Gün birlik ve bütünlük günüdür. 1992-95 arası Boşnak halkının bilge kral Alia İzzetbegoviç’in liderliğindeki soylu direnişi Türkiye için büyük emsaldir. Ne acı ki benim gibi bilge kral Alia’nın, Bosna direnişinin ve Boşnak halkının hayranı bir adam tam tersi gibi algılatılmak isteniyorum.”

GÜNAH ÇIKARTTI: YAPTIĞIM ZEVZEKLİK, HAKLISINIZ

Esas niyetini satır aralarına gizleyen ROK, sözlerinden de anlaşıldığı gibi mevcut siyasi konjoktürden faydalanarak ‘Zarrab davası, ABD saldırısı’ şeklindeki AKP ve müttefiklerinin argümanlarıyla hakim atmosfere dokunarak günah çıkartmaya başladı.

Yaptığının ‘zevzeklik’ olduğunu itiraf eden ROK, kendisine yönelen hakaretlere ilişkin de ‘haklısınız’ dedi.

[ih2]

TİMSAH GÖZYAŞLARI

Skandalı kabul eden ROK’un timsah gözyaşları dolu sözleri şöyle devam ediyor:

“Buna sebep ne olduğunu bile bilmeden yaptığım bir zevzekliktir. Bana öfkeli tüm Boşnak kardeşlerim haklıdır. Ben samimiyetle incinerek bana küfreden Boşnak kardeşlerimi dahi anlıyor ve hepsine hak veriyorum. Bosna direnişine ve halkına bu kadar hayran bir adam olarak bu düştüğüm durumdan ötürü kendimi hiçbir zaman affetmeyeceğim. Benim hayatımda en çok gittiğim dış şehir Sarayova’dır. Başçarşiya’da dolaşmak ruhumu dinlendirir. Çok mutlu olurum. Bizim Galatasaraylı Tarık Hocic’in Sarayova’daki dükkanında Boşnak yemekleri yemeye bayılırım…”

FIRILDAK…

Bu sözlerinden sonra yeniden Zarrab davasına dönen Kütahyalı, “Türkiye olarak Boşnak direnişini örnek almalıyız. Aralık ayında Türkiye’ye cehennemi yaşatmak isteyecekler. Hepimiz şu an buna odaklanmalıyız” ifadeleriyle Erdoğan’ın şefkatine sığındı:

“Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında millet olarak kenetlenmek zorundayız. Erdoğan’ın nezdinde Türkiye’yi linç etmek istiyorlar. Ben ülkemi ve Erdoğan’ı karşılıksız seviyorum. Şahsi durumum hiç önemli değil. Linç de etseler, öldürmeye de kalksalar Erdoğan’ın yanındayım. Şu an Erdoğan’ı savunmak ülkemizi savunmaktır. Benim en iyi bildiğim iş ölümüne savaşmaktır…”

İfadeleriyle Erdoğan’ın mücahidi olduğunu bir kez daha dillendiren yandaş yazar,  Erdoğan çevresinde kenetlenme ve seferberlik çağrısı yaptığı sözlerini “Büyük saldırı yaklaşıyor ve ölümüne savaşacağız...” şeklinde tamamladı.

KAŞ YAPAYIM DERKEN…

Fakat, Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendisini 'affettirme’ projesi ise sosyal medyada adeta duvara tosladı.

“Anlık tepki verirsek yine ortaya çıkarlar, tepkimiz bu tiplere karşı sürekli olmalı ki bir daha ortaya çıkamasınlar” diye tepki gösterilen ROK’a, sosyal medyanın cevabı şöyle oldu:

 “-Kusturmalı erdoğan saxosu diyebilirmiyiz hocam”

“-Nasıl bir aile ya bunlar Allah belanızı versin.”

“-İşsiz kaldığın ertesi gün Recep Tayyip Erdoğan öyle mi? Bundan sonra sana iş verecek olan basın grubu da batar!”

“-Bunlar aradan zaman geçince yeniden ortaya çıkar kaldıkları yerden yağcılığa başlıyarak yollarına devam ederler.”

“-Anlık tepki verirsek yine ortaya çıkarlar, tepkimiz bu tiplere karşı sürekli olmalı ki bir daha ortaya çıkamasınlar.”

“-Sen askerden kaçmak için çürük raporu alan birisin. Nasıl savaşıyorsun ölümüne?”

“-Aydınların aydınlatamadığı halkı, soytarılar aldatır.”

 “-Ya Sus yeter artık bir kerede sus kardeşim ya. Ben sayın  Erdoğan’ı savunmuyorum ee ne olacak şimdi, Siz ülke için savaşıyorsunuz biz savaşmıyoz mu.”

“-Bana yüzsüzlüğün resmini çizebilir misin abidin..?”

“-Bunca şeyin ardından boşa değil bu tweet :)) hepsinin sırası geliyor”

“-Bu konuyu Erdoğan'a bağlamak da neyin nesi? senin nasıl bir adam olduğunun herkes farkına vardı sonunda. daha fazla konuşmadan özrünü dile ve sus.

“-Tayyip beni kurtar diyor”

“-Lağım ağızlı”

“-En iyi yaptığın işi yapıyorsun :))”

“-İnternet paketin bitecek, ağzının kenarları boşa ıslanıyor şuan”

“Bu adamla aynı safta ölümüne savaşırmısınız?

- Ölürüm yine savaşmam”

“-Rasim, falaket tacirliği yediğin naneyi hafifletmiyor. Sen en iyisi sus”

“-Çok omurgasız adamsın çok...”

“-Keşke Twitter’dan da kovulabilsen.”

NE OLMUŞTU?

Beyaz Tv'de yayınlanan ‘Beyaz Futbol’ adlı programda, Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" olarak nitelendirmişti. Skandal sözlere, başta Boşnaklardan olmak üzere büyük tepki yağmıştı.