'Reisçi' Tezcan eski eşini tehdide devam ediyor

'Reisçi' Tezcan eski eşini tehdide devam ediyor

Eski eşi Güzin Bilgi’yi daha önce öldürmekle tehdit eden AKP’nin yandaş kalemlerinden Fatih Tezcan’ın, Bilgi’yi bir kez daha tehdit ettiği ortaya çıktı.

Eski eşi Güzin Bilgi’yi daha önce sosyal medyadan ölümle tehdit eden AKP’nin yandaş kalemi Fatih Tezcan tehditlerine devam ediyor.

Evrensel’de yer alan habere göre: Geçtiğimiz günlerde Ekmek ve Gül’den Sevda Karaca’ya röportaj veren Bilgi, Tezcan’ın kendisini bu konuda e-posta yoluyla tehdit ettiğini duyurdu.

Bilgi, Tezcan’ın röportajın geri çekilmesi için kendisini tehdit ettiğini söyledi. Bilgi, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Araştırmacı Gazeteci, Yazar Fatih Tezcan’ın kendi resmi sosyal medya hesabından şahsımı hedef alan ve aile mahremiyetimizi kamuoyuna açık bir platformda paylaşımlar yaparak ihlal ettikten sonra bununla ilgili cevap hakkımı kullanabilmem için Gazeteci Sevda Karaca ile yaptığımız röportajı geri çekmem için Fatih Tezcan tarafından hakaret ve tehdit içerikli uyarı niteliğinde bir iletinin e-mailime yollandığını fark ettiğimi açıklama gereğini duyuyorum. Fatih Tezcan bunu yaparak yine 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun uyarınca tedbire muhalefet eylemini gerçekleştirmiştir. "

DAHA FAZLA