Redd grubunun solisti Doğan Duru: İki gitarımı satıp kiramı ödedim

Redd grubunun solisti Doğan Duru: İki gitarımı satıp kiramı ödedim

Redd grubunun solisti Doğan Duru, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İki gitarımı sattım, kiramı ödedim. Müzisyenlere yardım, destek için enstrümanları satma konusunu üzüntüyle karşılıyorum" ifadelerini kullandı.

Redd grubunun solisti Doğan Duru, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada evinin kirasını ödeyebilmek için iki gitarını satmak zorunda kaldığını söyledi.

Twitter hesabından paylaşım yapan Duru, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla birlikte müzisyenlerin yaşadığı sorunlara tepki gösterirken, "Destek, yardım vs gibi şeyler yerine sesimizi yükseltmeli sahnelerimize kavuşmalıyız. Bu konuyu normalleştirmeyelim, İsyan etme noktasındayız, edelim!!!" dedi.

Doğan duru şunları kaydetti:

"İki gitarımı sattım, kiramı ödedim. Müzisyenlere yardım, destek için enstrümanları satma konusunu üzüntüyle karşılıyorum. Destek, yardım vs gibi şeyler yerine sesimizi yükseltmeli sahnelerimize kavuşmalıyız. Bu konuyu normalleştirmeyelim, İsyan etme noktasındayız, edelim!!! Kimsenin kahramanlığının yeterli olmayacağı bir konu bu. Sahte kahramanların pelerinine vantilatör tutmayın. Bizim işimiz sahnede olmak. Başka bir çözüm yok. Amacımız destek yaratmak değil sahneye çıkmak için şartları zorlamak olmalı.”