Rabia Naz Vatan'ın elbisesinde araç lastik izine rastlandığı ispatlandı

Rabia Naz Vatan'ın elbisesinde araç lastik izine rastlandığı ispatlandı

Şüpheli ölümü aydınlatılmayan Rabia Naz soruşturmasında, baba Şaban Vatan ölen kızının elbisesinde araç lastik izine rastlandığını dosyadaki delillerle ispatladı.

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli ölümü bir buçuk yılı aşkın süredir aydınlatılmayan Rabia Naz soruşturması ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Rabi Naz’ın babası Şaban Vatan, gece saatlerinde yaptığı paylaşım ile kızının elbisesinde araç izine rastlandığını ispat eden belgeleri ortaya çıkardı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Rabia Naz Vatan’ın şüpheli ölümüne ilişkin, “Adli tıp karar vermiş, ‘düşmedir’ diyor, mülkiye müfettişi ‘düşmedir’ diyor. Mahkeme sonuçlanacak. Babanın iddia etiği hiçbir bulgu ile karşı karşıya gelmedik” demişti.

İşte Rabia Naz’ın üzerinde araç izine rastlandığını gösteren belgeler:

Şüpheli bir şekilde ölen Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan “Sabahlara kadar 7 klasörlük dosyaları inceliyorum. Nihayet ortaya çıktı” diyerek paylaştı belgeleri.

Şaban Vatan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Şimdi bana bunu açıklayın yetkililer. Giresun Başsavcısı Abdurrahim Alan, dosyanın savcısı Emine ve müfettişler. Resmen elbisede araç izine rastlanmış ve elbise temizlenmiş olmasına rağmen izine rastlanmış. Hani araçla hiçbir olasılık dahi yoktu? Araç deyince inkar başlıyordu.

Derhal elbiseyi temizleyeni bulun, emniyetten o kişiyi ortaya getirin. Önceden tozlar varken nasıl yok oldu?"