Provokasyonda bulunan kişinin, AKP ve MHP'li isimlerle fotoğrafları ortaya çıktı

Provokasyonda bulunan kişinin, AKP ve MHP'li isimlerle fotoğrafları ortaya çıktı

Abdullah Dağ'ın AKP ve MHP'li vekillerle fotoğrafları ortaya çıktı.

Adıyaman'da, Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyonda öne çıkan ismin AKP ve MHP'li vekillerle fotoğrafları ve Kılıçdaroğlu'nu hedef alan sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Adıyaman'da türbe çıkışı hedef alındığı provokasyonda yer alan Abdullah Dağ isimli kişinin, AKP ve MHP'li isimlerle olan ilişkileri ortaya çıktı. Türbe çıkışında Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Abdullah Dağ'ın Mart 2022'deki Ankara ziyaretinde AKP'li milletvekillerinin yanı sıra MHP'li Olcay Kılavuz'u ziyaret ettiği fotoğrafları Facebook hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

MHP GENEL MERKEZİ ÖNÜNDE FOTOĞRAF

Cumhuriyet'in aktardığına göre Ekim 2021'deki Ankara ziyaretinde MHP Genel Merkezi'nin önünde çektiği fotoğrafları "Ankara'dan hayırlı cumalar" diyerek yayımlayan Dağ, profiline Kabataş Erkek Lisesi'nden mezun olduğunu yazdı. Ancak Dağ'ın, Adıyaman'da tütün ticareti ve ikinci el araba alım-satımıyla uğraştığı anlaşıldı.

KILIÇAROĞLU'NU HEDEF ALAN PAYLAŞIMLAR

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı da destekleyen Abdullah Dağ'ın hesabında, Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasından önce Kemal Kılıçdaroğlu'nu kimliği ve yaşam tarzı üzerinden hedef alan paylaşımlarının da bulunduğu görüldü.

AKP'Lİ VEKİLLERLE MECLİS'TE FOTOĞRAF

Ayrıca, Dağ'ın profilinde Mart 2022'deki Ankara ziyaretinde AKP'nin Adıyaman milletvekillerinden 2'si ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde çekilmiş fotoğraflar da bulunuyor. AKP Adıyaman Milletvekili ve partinin eski Adıyaman İl Başkanı Halil Fırat ile TBMM'deki makamında fotoğraf çektiren Dağ'ın, aynı ziyarette AKP Adıyaman Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Ahmet Aydın ile de bir araya geldiği görülüyor.

MHP'Lİ OLCAY KILAVUZ İLE AYNI KAREDE

Öte yandan Abdullah Dağ'ın, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ile birlikte verdiği poz da dikkat çekti. Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesinin ardından tetikçiyi kaçırdığı ileri sürülen şüpheli Tolgahan Demirbaş, Kılavuz'un evinde gözaltına alınmıştı. Ancak Olcay Kılavuz'un adı ilgili tutanaktan çıkarılmıştı.