Polisten kaçtığı iddia edilen sürücünün çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

Polisten kaçtığı iddia edilen sürücünün çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

51 yaşındaki Doğanay Güzelgün, hastanede hayatını kaybetti.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde, polisten kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsünün çarptığı bisikletli Doğanay Güzelgün hayatını kaybetti.

Kaza, saat 05.30 sıralarında Bostancı sahil yolu Çetin Emeç Bulvarı Maltepe istikametinden meydana geldi. İddiaya göre polis kontrolünden kaçan otomobil sürücüsü, yolun karşısına geçmeye çalışan bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün'e çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan Güzelgün ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan 51 yaşındaki Doğanay Güzelgün, kaldırıldığı hastaneden hayatını kaybetti.

DHA'nın aktardığına göre otomobil sürücüsü gözaltına alındı. 

'ARAÇTA UYUŞTURUCU VAR'

Güzelgün'ün ölümüne neden olan otomobile ilişkin görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı. Gazeteci Altan Sancar, bir sosyal medya kullanıcısının Güzelgün'ün ölümüne ilişkin paylaşımını alıntılayarak, "Araç 120 kilometre ile 3 çevirmeden kaçarak bisikletliye çarpıyor ve bisikletli hayatını kaybediyor. Üstelik araçta uyuşturucu var. Hem de ortada duruyor. Yetmiyor çarpıktan sonra da aracı ve çarptığı kişiyi bırakıp kaçıyor" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya paylaşımlarında bisikletli ölümlere dikkat çekilerek, güvenli trafik talebi dile getilildi.

DAHA FAZLA