Pınar Gültekin'in arkadaşı Ceren: AVM'deki kişi ben değilim, katilin iş yerinde çalışmadım

Pınar Gültekin'in arkadaşı Ceren: AVM'deki kişi ben değilim, katilin iş yerinde çalışmadım

Pınar Gültekin'le en son irtibat kuran ve kayıp ihbarında bulunan arkadaşı Ceren T., iddia edilenin aksine AVM'deki kişinin kendisi olmadığını ve katilin iş yerinde çalışmadığını söyledi.

Muğla'da Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından vahşice katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'le en son irtibat kuran ve kayıp ihbarında bulunan arkadaşı Ceren T. açıklamalarda bulundu. Ceren T., Pınar'a ulaşamayınca şüphelenip Avcı'yı aradığını belirterek "Pınar'dan haberin var mı? diye sordum. Sesi titriyordu" dedi.

Ceren T., Pınar'la kaybolmadan bir gün önce 15 Temmuz'da mesajlaştığını söyledi. Sabah gazetesine konuşan Ceren T. şunları anlattı:

"Pınar'ı 3 senedir tanıyorum. Çok yakın arkadaşımdı. Aynı üniversitede, aynı fakültede eğitim gördük. Hatta yarım dönem ev arkadaşlığı da yaptık. Sonra Akyaka'ya taşındı ama yine de irtibatı koparmadık. Pınar sürprizlerle doluydu. Uyumayı, miskinlik yapmayı sevmezdi. Ben mezun olunca çok üzüldü; Muğla'dan gitmemi istemiyordu. Bir senedir Adana'da ailemle yaşıyorum. Sürekli telefonla görüşüyorduk."

"Pınar sosyal medyayı çok aktif kullanan biriydi. Kaybolduğu gün sosyal medyada yaptığım paylaşımı 1 gün boyunca beğenmeyince içime bir kurt düştü. Aradım telefonu kapalıydı. Görüşebileceği tüm arkadaşlarına tek tek yazdım ve kimsenin ulaşamadığını öğrenince en son kız kardeşine ulaştım. Onlar da ulaşamadıklarını söylediler. Jandarmaya haber verdik.

'KATİLİN SESİ TİTRİYORDU'

Pınar kaybolduktan 2 gün sonra yani 18 Temmuz'da aklıma Cemal geldi ve kaybolmadan 10-15 gün öncesinde Pınar'ın anlattığına göre Pınar'la son kez görüşmek istemişti. Pınar kabul etmemişti. Arkadaşlar vasıtasıyla Cemal'in numarasını buldum ve aradım. 'Cemal merhaba ben Ceren, Pınar'ın arkadaşıyım' deyince çok şaşırdı. Telefonda sesi titriyordu. 'Pınar'a 2 gündür ulaşamıyoruz bir bilgin var mı' dedim. 'Hayır nerden bileyim' dedi. Ben de 'Tamam biz jandarmaya haber verdik zaten' deyip kapattım

'KATİLİN İŞ YERİNDE ÇALIŞTIĞIM YAZILDI'

Muğla'da AVM'de güvenlik kamerası görüntülerinde Pınar'ın son görüntülendiği kişi ben değilim. Bazı gazetelerde katilin iş yerinde çalıştığım yazıldı. Bu bilgi de doğru değil. Mağdur oldum. Savcılıkta ifade vermek durumunda kaldım.''

DAHA FAZLA