Pidecide yangın: 4 işçi hayatını kaybetti

Pidecide yangın: 4 işçi hayatını kaybetti

İstanbul'daki bir pidecide çıkan yangında, 4 işçi hayatını kaybetti.

İstanbul'un Fatih ilçesindeki bir pidecide çıkan yangında yaralı olarak kurtarılan işçilerden 15 yaşındaki Mehmet Erboğa, 18 yaşındaki Mehmet Beşir Erboğa, 20 yaşındaki Abdülkadir Erboğa ve 20 yaşındaki Abdülkadir Erboğa kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Silivrikapı Mahallesi Vidin Caddesi'nde bulunan 5 katlı binanın giriş katındaki pideciden, saat 02.30 sıralarında  dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, içeride uyuyan işçiyi de kurtardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye götürülen ve akraba oldukları öğrenilen yaralılardan Mehmet Erboğa, Beşir Erboğa ve Mehmet Erboğa'nın hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.

MARDİN'DE CENAZE TÖRENİ

Hayatını kaybeden biri çocuk 4 işçinin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından havayolu ile Mardin’e getirildi. Mardin Havalimanı'nda yakınları tarafından alınan cenazeleri alınan 4 kişi için yüzlerce kişinin katılımıyla cenaze töreni düzenlendi. 4 kişi, Kabala Mahallesi'nde bulunan mezarlıkta toprağa verildi. (DHA)