Partisinden istifa edip AKP'ye geçen eski belediye başkanı iki kişiyi öldürdü!

Partisinden istifa edip AKP'ye geçen eski belediye başkanı iki kişiyi öldürdü!

Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen ve 2011'de AKP'ye geçen Orhan Aktaş bir kadın ve bir erkeği silahla vurarak öldürdü.

Ordu'nun Kabadüz ilçesinde Demokrat Parti'den belediye başkanı seçilen ve ardından AKP'ye geçen Orhan Aktaş iki kişiyi öldürdü.

Cinayetler, Aktaş'a ait akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Orhan Aktaş, eski çalışanı olduğu öğrenilen Şener Dursun’u akaryakıt istasyonuna çağırdı.

İstasyona gelen Şener Dursun ve evli olduğu Halime Dursun, eski belediye başkanı tarafından silahla vurularak hayatlarını kaybetti. Orhan Aktaş ise cinayeti işlediği tabanca ile intihara teşebbüs etti.

Dursun çifti olay yerinde hayatını kaybederken, katil zanlısı Aktaş, hastanede tedavi altına alındı.

BU SALDIRI İLK DEĞİLDİ

2 kişiyi katleden Orhan Aktaş, 4 Mart tarihinde kendisine ait şirketinde çalışan muhasebeci Tayfur Ç. isimli kişiyi silahla bacağından yaraladı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekiplerini fark eden eski başkan Aktaş, eşi ve bir akrabasını rehin alarak, polis ekiplerinin eve girmesine izin vermedi. Bunun üzerine olay yerine gelen Kabadüz Kaymakamı Necdet Uçar'ın ikna çabaları sonucu Aktaş teslim olarak emniyete götürülmüş ve tutuklanmıştı.

Bir süre cezaevinde tutuklu kalan Orhan Aktaş, avukatlarının itirazıyla tutuklu bulunduğu cezaevinden tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

 

DAHA FAZLA