Pakdemirli'nin 'ufak bir teknik problem var' dediği Melen Barajı'nda boydan boya çatlak var

Pakdemirli'nin 'ufak bir teknik problem var' dediği Melen Barajı'nda boydan boya çatlak var

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli'nin 'ufak bir teknik problem var' dediği Melen Barajı'yla ilgili gerçek ortaya çıktı. Pakdemirli'nin 'teknik problem' dediği Melen Barajı'nda boydan boya çatlak oluşmuş.

İleri Haber

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin "Melen'de ufak bir teknik problem olduğu doğrudur. Bunun da gereğini yapacağız" dediği Melen Barajı'nda boydan boya çatlak oluştu.

TBMM Genel Kurulunda bakanlığının 2020 yılı bütçesine ilişkin konuşan Pakdemirli, CHP Grubu'na yönelik yaptığı konuşmasında 'ufak' dediği sorunu, "Bu, İstanbul'da sizin yarattığınız manzaradır. Biz, İstanbul'u susuz da bırakmayacağız. Melen'de ufak bir teknik problem olduğu doğrudur. Bunun da gereğini yapacağız. Cumhurbaşkanlığı Strateji Ofisi bunu imzaladı. Hiç iş yapmazsan hata da yapmazsın, binlerce baraj yaparsan bir tanesinde de ufak bir problem olabilir" sözleriyle savundu.

Bakan Pakdemirli'nin 'ufak' dediği sorunun kaydedildiği videoda baraj inşaatının gövde diye tabir edilen yerinde boydan boya oluşan çatlak görülüyor.