Otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden motokuryeyi arkadaşları uğurladı

Otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybeden motokuryeyi arkadaşları uğurladı

22 yaşındaki motokurye Alican Altun, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

İstanbul'un Pendik ilçesinde geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden motokurye Alican Altun'un cenazesi öncesi arkadaşları konvoy oluşturdu. Altun'un polis tutanağına "tek taraflı" olarak geçen kaza sonrası bir aracın çarptığı belirtilmiş ve araç sürücüsü ifade vermişti.

Kaza, 24 Eylül Cumartesin günü Pendik ilçesindeki Çınar Mahallesi Olimpiyat Caddesi'nde meydana geldi. 22 yaşındaki Trendyol çalışanı motokurye Alican Altun, iş çıkışı motosikletiyle evine döndüğü sırada caddede kaza yaptı. Metrelerce sürüklenen ve yol kenarında duvara çarpan Altun'u görenler, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Alican Altun hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre, polis tutanağına "tek taraflı" olarak geçen kaza sonrası bir görgü tanığı, Alican Altun ile aynı yolda ilerleyen bir otomobilin çarpıp kaçtığını söyledi. Bu ifade sonrası hareke geçen polis ekipleri, kaza yerinin yakınındaki bir sokakta tek farı kırık bir otomobil buldu.

Polis otomobilde inceleme yaparken Alican Altun'un yakınları ve arkadaşları sokağa geldi. Kalabalık grup araç sahibine saldırmak isterken, polis tarafından havaya ateç açıldı. Bulunan aracın sürücüsü ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

'ÖĞRENİLENE GÖRE OTOMOBİL ÇARPIP KAÇMIŞ'

Alican Altun'un arkadaşı Yusuf Can, "Ne kadar süratli olsa da o motosiklet bu hale gelmez. Belli ki bir çarpışma oldu. Otomobille çarpışma oldu büyük ihtimal. Polis tek taraflı bir kaza olmuş dedi. Öğrenilene göre otomobil çarpıp kaçmış. Kamera kayıtları var birkaç tane" dedi.

ARKADAŞLARINDAN KONVOY

Hayatını kaybeden motokuryenin dünkü cenazesi öncesinde motokurye arkadaşları bir araya geldi ve cenaze aracı arkasında konvoy oluşturdu.

Alican Altun, Çınardere Yayla Camisi'ndeki cenaze töreninin ardından Kurtköy Mezarlığı'na defnedildi.