Otobüsün önünü kesen saldırganlar, otobüsteki bir kadını darp ederek kaçırdı!

Otobüsün önünü kesen saldırganlar, otobüsteki bir kadını darp ederek kaçırdı!

Aksaray'da hareket eden bir otobüsün önünü keserek araca zorla binen saldırganlar, otobüsteki bir kadını darp edip yerlerde sürükleyerek kaçırdı.

İleri Haber

Ankara-Mersin istikametinde hareket eden Villa Turizm'e ait otobüs Aksaray Tuana Turistik Tesisleri'nde verdiği molanın ardından hareket ederken, 06 BFJ 470 plakalı beyaz bir araç otobüsün önünü kesti ve araçtan inen saldırganlar otobüste bulunan Kadriye Çavuş isimli kadını darp ederek kaçırdı.

Araçta bulunan yurttaşların müdahalesine rağmen, Çavuş'un akrabaları olduğu zannedilen saldırganlar, kadını darp ederek yerlerde sürükledi ve otobüsten indirerek kaçırdı.

Araçta bulunan yolcular polise haber verirken, kaçırılan Kadriye Çavuş'tan bir süre haber alınamadı.

KAÇIRAN SALDIRGANLAR YAKALANDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Çavuş'u kaçıran saldırganların yakalandığını ve Çavuş'un Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri ve emniyet güçlerinin korumasında olduğunu duyurdu.

SALDIRGANLARA YOLCULUK BİLGİLERİNİ FİRMA MI VERDİ?

Bir yolcunun İleri Haber’e verdiği bilgilere göre, saldırganlar otobüsün yanına geldiği esnada şoförün kapıyı açarak girmelerine izin verdiği ve polise de yolcuların haber verdiği öğrenildi. Olayın ardından yolcular tarafından firmadan bilgi alındığı ve firmanın yolculara verilen bilgide, saldırganların Çavuş’un ailesi olduğu, yolculuk bilgilerinin ise firma tarafından ‘ailesinin istediği’ gerekçesiyle verildiği söylendi. 

DAHA FAZLA