Organize suç lideri Sedat Peker: İmkanı olan silah alsın

Organize suç lideri Sedat Peker: İmkanı olan silah alsın

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, katıldığı bir açılış programında yurttaşları tehdit etti. "İmkanı olan silahlansın" diyen Peker, seçim akşamına yönelik tehditlerde bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İstanbul Ataşehir’de katıldığı bir açılışta Cumhur İttifakı'na destek ve silahlanma çağrısı yaptı.

Daha önceki açıklamalarında da "Oluk oluk kanlarını akıtacağız" diyerek Barış Akademisyenleri hedef gösteren çete lideri Peker, bu kez de yurttaşları tehdit etti.

"Biz bu vatanın delileriyiz, fedaileriyiz" diyen Peker, "Şimdiden seçimlerde YSK'yı tanımadıklarını söylüyorlar, seçim sonucuna göre insanları, partililerini sokaklara dökecekler. Bunun amacı terör örgütleri mensuplarının da o partililerin arasına katılıp ülkeyi yakmaları ve yıkmalarıdır. Polisimiz, askerimiz güçlüdür ancak bu ülkenin evlatları da bu ülkenin sokaklarını koruyacaklar" ifadelerini kullandı.

Silahın iyi insanların elinde bir güvence olduğunu öne süren Peker, "Bu sebeple imkânı olanlar ruhsatlı silahlar, av tüfekleri alsınlar, mutlaka hazırlıklı olsunlar" dedi.