On yaşındaki kız çocuğuna asansörde istismar

On yaşındaki kız çocuğuna asansörde istismar

Adana'da ders çalışmaya giden on yaşındaki kız çocuğuna asansörde cinsel istismarda bulunuldu.

Adana'da ders çalışmaya giden 10 yaşındaki çocuğu takip edip 'Ben asansöre binmeye korkuyorum, beraber binebilir miyiz' dedikten sonra asansörde istismar eden kişi kaçtı.

Seyhan ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde 10 yaşındaki G.H. adlı kız çocuğu, TOKİ konutlarından ders çalışmak için başka bir bloktaki arkadaşının yanına gitmek için evden çıktı.

Bu arada konutlara gelen sepetli motosikletli bir kişi kız çocuğunu takip etmeye başladı. Kız çocuğu ders çalışacağı apartmana geldiğinde şahıs yanaşarak "Mehmet diye birini tanıyor musun?" diye sordu.

İHA'nın haberine göre, kız çocuğu tanımadığını söyleyip asansöre binip ders çalışacağı kata çıktı. Bu arada şahıs merdivenlerden koşarak G.H.'nin ineceği kata geldi. Asansörün kapısına kolunu koyan şahıs, kız çocuğunun inmesine izin vermeyip, "Ben asansöre tek başıma binmekten korkuyorum, benimle zemine kadar gelir misin?" dedi. Kız çocuğu korkup kabul ederek asansöre şahısla bindi. Bu arada şahıs, asansör içinde kız çocuğuna yaklaşıp kolu ile taciz etmeye başlayınca kız çocuğu onu itip asansörden inerek kaçtı.

G.H. hemen eve giderek olayı teyzesine anlattı. İstismarcı ise kız çocuğunun teyzesi gelince motosiklete binip kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, inceleme başlattı.