Öldürdüğü sevgilisinden yemek yapıp işçilere yedirdi

Öldürdüğü sevgilisinden yemek yapıp işçilere yedirdi

Bir kadın sevgilisini öldürüp parçalara ayırdıktan sonra ceset kalıntılarıyla yemek yaptı. Yaptığı yemeği de çevrede bulunan işçilere dağıtarak yedirdi.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) yaşayan Faslı bir kadın sevgilisini öldürüp kalıntılarından yemek yaptı. Üç ay önce işlenen cinayet, öldürülen kişinin ağabeyi tarafından ortaya çıkarıldı.

BAE’den yayın yapan The National gazetesinin haberine göre, 30'lu yaşlarındaki kadın yedi yıldır birlikte olduğu sevgilisinin başka bir Faslı kadınla evleneceğini açıklaması üzerine adamı öldürdü. Kadının, parçalara ayırdığı anlaşılan cesedin kalıntılarını ise yakında yaşayan Pakistanlı işçilere yaptığı geleneksel bir etli pilav yemeği olarak yedirdiği öğrenildi.

'DNA TESTLERİ CİNAYETİN ÇÖZÜLMESİNİ SAĞLADI'

Cinayet, öldürülen kişinin ağabeyinin kardeşinden haber alamaması üzerine eve gelmesi üzerine çözüldü. Kadın, sevgilisini evden attığını söylese de ağabeyi blenderda bir diş bulunca polise başvurdu. Diş üzerinde yapılan DNA testleri de cinayetin çözülmesini sağladı…

Polis sorgusunda cinayeti itiraf eden kadın ‘bir anlığına aklını kaçırdığını’ söyledi. Cinayet sonrasında bir arkadaşından yardım aldığını anlatan kadın, psikiyatri testleri için hastaneye sevk edildi.