Okul müdürüne 'çocuk istismarı iddialarını' sormak isteyen Kanal D muhabiri gözaltına alındı

Okul müdürüne 'çocuk istismarı iddialarını' sormak isteyen Kanal D muhabiri gözaltına alındı

İstanbul Esenyurt'ta bir okuldaki çocuk istismarı iddiası üzerine veliler eylem yaptı. Eylem üzerine okul yönetiminin çağırdığı polis Kanal D muhabiri Şevval Şirin'i gözaltına aldı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan bir okuldaki çocuk istismarı iddiası üzerine veliler eylem yaptı. Eylem üzerine okul yönetiminin çağırdığı polis Kanal D muhabiri Şevval Şirin'i gözaltına aldı. Bir odada saatlerce bekletilen Kanal D muhabiri Şevval Şirin polislerden de şikayetçi oldu.

Hürriyet'in haberine göre; Esenyurt'taki bir okulda çocuk istismarı iddiası üzerine veliler görevli memuru protesto etmek için okul önünde toplandı. Soruşturma kapsamında istismarcı memur tutuklandı.

İddiaya göre, daha önce bir çocuk daha istismar edilmişti. Kanal D muhabiri Şevval Şirin de iddiaları okul müdürüne sormak istedi ancak polisin saldırısıyla karşılaştı.

Şirin, iki kadın polis tarafından önce gözaltına alındı. Sonra okulun içine götürüldü ve mahkeme kararı olmaksızın cep telefonuna el konularak saatlerce bir odada tutuldu. Kısa süre sonra ise emniyet yetkilileri Kanal D muhabirinin gözaltında olmadığını açıkladı. Şevval Şirin ise polislerden şikayetçi oldu.

DAHA FAZLA