Okul müdürü öğrencilere hakaretler savururken bir öğrenci baygınlık geçirmiş

Okul müdürü öğrencilere hakaretler savururken bir öğrenci baygınlık geçirmiş

Siirt Kurtalan Anadolu Lisesi'nde okul müdürünün öğrencilere hakaretler savurduğu esnada bir öğrencinin baygınlık geçirdiği, müdür yardımcısının ise öğrencilerin eteklerini çekiştirdiği ortaya çıktı.

İleri Haber

Siirt Kurtalan Anadolu Lisesi Müdürü Fersende Karataş’ın, hakaretler savurarak kız öğrencilerin pantolon ve etek boylarını ölçtüğü olayın detayları ortaya çıktı.

Kurtalan Anadolu Lisesi'nde okul müdürü Fersende Karataş’ın hakaretlerine maruz kalan bir öğrenci baygınlık geçirdi. Öğrencilerin baygınlık geçiren arkadaşlarına yardım ettiği sırada da okul müdürü öğrencilere bağırdı ve hakaretlerine devam etti.

Öğrencilerin haklı olarak kendilerini savundukları olayda müdür yardımcısı da öğrencilere bağırarak "terbiyesizliğe tahammül edemiyorum, kendini savunmak ayrıdır, terbiyesizlik yapmak ayrıdır" dedi.

Okul müdürünün hakaretlerine maruz kalan bir öğrencinin velisi, Melek Misal Ceylan isimli öğretmenin öğrencilerin eteklerini çekiştirdiğini belirtti. Öğretmen Melek Misal Ceylan ile konuştuğunu söyleyen veli, öğretmenin kendini savunduğunu, öğrencilerin kendisine saygısızlık yaptığını iddia ettiğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Siirt Kurtalan Anadolu Lisesi müdürü Fersende Karataş, okuldaki kız öğrencilerin kılık kıyafetlerini bahane ederek öğrencilere psikolojik şiddet uygulamıştı.

Olayın sosyal medyada kısa zamanda yayılmasıyla okul müdürü açığa alındı.