Öğrencilerin gizli olması gereken bilgileri AKP'li il başkanıyla paylaşıldı

Öğrencilerin gizli olması gereken bilgileri AKP'li il başkanıyla paylaşıldı

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, kendisine ulaştırılan bir videoyu yayınladı ve AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ile Okul Müdürü Abdullah Şenol'a tepki gösterdi.

CHP 26. Dönem Milletvekili Barış Yarkadaş, Tekirdağ'da AKP İl Başkanı Mestan Özcan'ın öğrencilerin karnelerini dağıttığı anlara ait skandal görüntüleri sosyal medyadan paylaştı ve tepki gösterdi.

Öğrencilerin gizli olması gereken bilgilerinin bir siyasi parti yöneticisi tarafına iletilmesine ve teşhir edilmesine dikkat çeken Yarkadaş  "İşte parti devleti budur" dedi. 

Twitter hesabından olay anının görüntülerini paylaşan Yarkadaş açıklamasında '' AKP Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İmam Hatip Lis. öğrencilerinin karnelerini evlerine giderek dağıtıyor. Öğrencilerin gizli kalması gereken bilgilerini AKP'ye veren kişi ise Okul Müdürü Abdullah Şenol... Şenol'un makam odasına astığı fotoğrafı görünce zaten eğitim kurumlarındaki partizanlaşmanın ve "parti devleti"nin hangi boyuta ulaştığını görüyorsunuz. Müdür Bey, öğrencilerinin bilgilerini AKP'ye hangi hakla veriyor? Yaptığı suç ama soruşturmaya uğramayacağı hatta ödüllendirileceğini biliyor ve zamanın ruhuna uygun davranıyor'' ifadelerini kullandı.