Öğrenci Sendikası’ndan Melih Bulu’ya albüm kapaklı ‘hard rock’ yanıtı: ‘Kayyum kralı korusun’

Öğrenci Sendikası’ndan Melih Bulu’ya albüm kapaklı ‘hard rock’ yanıtı: ‘Kayyum kralı korusun’

Kayyum rektör Melih Bulu'nun katıldığı programda kullandığı, "Ben hard rock, Metallica dinleyen biriyim" sözlerine Öğrenci Sendikası hazırladığı albüm kapağı ile yanıt verdi.

İleri Haber

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan ve üniversite öğrencileri tarafından ‘’kayyum rektör’’ olarak adlandırılan Prof. Melih Bulu, katıldığı programda "Ben hard rock, Metallica dinleyen bir rektörüm" dedi. Bulu’nun bu sözleri üzerine Öğrenci Sendikası, Bulu’ya İngiliz punk rock grubu Sex Pistols’ın ‘’God Save The Queen’’ (Tanrı Kraliçeyi Korusun) şarkısının albüm kapağını ‘’Kayyum Save The King’’ (Kayyum Kralı Korusun) şeklinde değiştirerek yanıt verdi. 

2015 yılında AKP milletvekili aday adayı olan ve daha önce AKP’nin çeşitli yapılarında görev almış olan Melih Bulu, HaberTürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Akşam Haberleri programına katıldı. Yayında polisin üniversitenin kapısını kelepçelemesini ‘’Polis doğru olanı yaptı’’ sözleriyle savunan Bulu, siyasetle olan ilişkisini anlatırken, "2009 yılında aktif siyaseti bıraktım" dedi.

Bulu’ya sosyal medya hesabı üzerinden yanıt veren Öğrenci Sendikası şu paylaşımı yaptı: 

‘’Melih Bulu katıldığı TV programında konuşuyor: "Ben hard rock, Metallica dinleyen bir rektörüm."

O zaman bu da sizin için hazırladığımız albüm kapağı.
#BogaziciDireniyor 
#KabulEtmiyoruzVazgecmiyoruz’’

NE OLMUŞTU?

AKP'li Prof. Melih Bulu'nun, Erdoğan tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasına karşı üniversite öğrencilerinin yaptığı eylemlerin ardından sabaha karşı öğrencilerin evine operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele (TEM) şubesi tarafından yapılan baskınlarda öğrencilerin evlerinin kapılarının kırıldığı ve öğrencilerin çıplak arama dayatmalarına ve hakaretlere maruz kaldığı bildirildi.

DAHA FAZLA