ODTÜ'de panel OHAL'i

ODTÜ'de panel OHAL'i

ODTÜ'de bugün yapılacak iki panel, üniversite yönetimini telaşa düşürdü. Yönetim, panel saatlerinde yapılacak dersleri iptal ettiğini mail ile duyurdu. İptal gerekçesi olarak 'güvenlik sebepleri' öne sürüldü.

İleri Haber

Orta Doğu Teknik Üniversitesi yönetimi, bugün okulda yapılacak etkinlikler dolayısyla bazı bölümlerin derslerini iptal etti.

ODTÜ yönetimi iptal edilme gerekçesi olarak ise 'güvenlik sebepleri'ni gösterildi. 

ÖĞRETİM ÜYELERİNE MAİL ATILDI

ODTÜ yönetimi, bugün yapılacak iki paneli gerekçe göstererek üniversitede OHAL yarattı.

Emek Gençliği tarafından düzenlenen “Ekonomik Kriz: Nedenleri ve Etkileri” aşlıklı panel ve Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu 'nun düzenleyeceği (SGDF) 19 Aralık anması etkinliği nedeniyle, üniversite yönetiminin dersleri iptal ettiği belirtilirken, duyuru öğretim görevlileri tarafından yapıldı:

 

EKONOMİK KRİZİN NEDENLERİ VE ETKİLERİ PANELİ

Emek Gençliği'nin düzenleyeceği ve EMEP MYK Üyesi İskender Bayhan, ODTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Pınar Bedirhanoğlu ve CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke'nin katılımcı olduğu panelde, ekonomik krizin nedenleri ve etkileri konuşulacak.

19 ARALIK KATLİAMI ANMA ETKİNLİĞİ

SGDF'nin 19 Aralık 'Hayata Dönüş' adlı operasyon nedeniyle yaşanan katliamda kaybedilen devrimcilerin anısına düzenleyeceği panel ve anma etkinliğinde ise, 19 Aralık'ın yaşayan tanıklarından HDP İzmir Milletvekili Murat Çepni, Burdur Cezaevi'ne dönük saldırıda kolu koparılan sosyolog Veli Saçılık ve HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu söz alacak.

DAHA FAZLA