ODTÜ Yönetim Kurulu'ndan KYK yurduyla ilgili yeni karar

ODTÜ Yönetim Kurulu'ndan KYK yurduyla ilgili yeni karar

ODTÜ Yönetim Kurulu yaptığı toplantı sonrası, üniversite mensuplarına bir mesaj gönderdi. Mesajda, "Üniversitemizde hayatın normale dönmesi için her adımın atılması yönünde görüş birliği oluşmuştur. Bu yönde çalışmalar takip edilecek ve gelişmeler Üniversitemiz ile paylaşılacaktır" denildi.

ODTÜ’de,  Kavaklık bölgesine yapılması planlanan KYK yurduna karşı üniversite öğrencilerinin direnişi devam ederken, konuyla ilgili toplanan ODTÜ Yönetim Kurulu, “Üniversitemizde hayatın normale dönmesi için her adımın atılması yönünde görüş birliği oluşmuştur" açıklaması yaptı. 

ODTÜ Yönetim Kurulu'nun KYK yurduna ilişkin aldığı ve kendi mensuplarıyla paylaştığı karar şu şekilde:

"Değerli Mensuplarımız ,Üniversitemizin Yönetim Kurulu 9 Temmuz 2019 tarihinde toplanarak KYK  yurt yapımı ile ilgili gelişmeleri değerlendirmiştir. Üniversitemizde ve ülkemizde barış ve huzur hepimiz için önde gelmektedir. Bu nedenle protokol ve ihale ile ilgili yasal gereklilikler olsa bile yapılabileceklerin tekrar gözden geçirilmesi, ilgili kurumlar ve bileşenler ile bu doğrultuda müzakerelere devam edilmesi ve bir an önce Üniversitemizde hayatın normale dönmesi için her adımın atılması yönünde görüş birliği oluşmuştur. Bu yönde çalışmalar takip edilecek ve gelişmeler Üniversitemiz ile paylaşılacaktır."

[ih2]

 

DAHA FAZLA