Numan Kurtulmuş'tan AKP'li milletvekillerine: Tayyip Erdoğan rüzgârıyla oy alma dönemi bitti

Numan Kurtulmuş'tan AKP'li milletvekillerine: Tayyip Erdoğan rüzgârıyla oy alma dönemi bitti

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un partisinin milletvekilleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, "Tayyip Erdoğan rüzgârıyla oy alma dönemi bitti" dediği öğrenildi.

AKP Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un partisinin milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleştirdiği belirtildi. Kulislere göre bu toplantıda Kurtulmuş, milletvekillerinden seçim bölgelerine giderek daha çok çalışmalarını isteyerek, “Tayyip Erdoğan rüzgârıyla oy alma dönemi bitti” dedi.

Cumhuriyet'ten Emine Kaplan'ın kulis haberlerine göre, Kurtulmuş, dün Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı üzerine milletvekilleriyle genel merkezde bir araya geldi. Basına kapalı olarak yapılan toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

Edinilen bilgiye göre, “yeni bir siyasi döneme girdikleri”ni belirten Kurtulmuş, milletvekillerinden hafta sonları mutlaka seçim bölgelerine giderek daha yoğun bir şekilde çalışmalarını istedi. “Tayyip Erdoğan rüzgârıyla oy alma dönemi bitti” diyen Kurtulmuş, Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmaya işaret ederek “Bu konuşma bir milattır. Sayın Cumhurbaşkanı, siyasette vitesi yükseltti. Biz de bu vitese uyum sağlamalıyız, çalışmalarımızı buna göre yürütmeliyiz” diye konuştu.