Nihat Doğan'dan gazetecilere tehdit!

Nihat Doğan'dan gazetecilere tehdit!

İki kız çocuğunu alıkoyduğu için gözaltına alınan yandaş Doğan'ın üste çıkma çabaları devam ediyor. Doğan, program yaptığı kanaldan ayrıldığını duyurduğu açıklamasında, dinsel söylemler kullanarak üste çıkmaya çalışarak, cinsiyetçi söylemlerle gazetecileri tehdit etti.

İleri Haber

İki kız çocuğunu alıkoyduğu için gözaltına alınıp serbest bırakılan yandaş Nihat Doğan, Beyaz TV’deki programa kendisi ara verdiğini iddia etti.

Doğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda gazetecilere cinsiyetçi biçimde "Puslu hava dağıldığında, gerçekler ortaya çıktığında, bu haberlere alet olan, tetikçilik yapan kalemşörleri, habercileri ağlatmazsam ben de adam değilim" şeklinde tehditte bulundu.

DİNSEL SÖYLEMLERE DEVAM ETTİ

Doğan, "Beyaz TV ailesinin zarar görmemesi adına soruşturmanın devamı müddetince programlarımıza ara verdiğimizi saygılarımla bildiririm" ifadelerini kullandığı paylaşımında, sık sık dinsel söylemlere başvurdu.

Doğan’ın paylaşımı şöyle: 

"Programımız boyunca yanımda olan gönüldaşlarıma sonsuz teşekkür sevgi saygı. Hakikatten yana olacaksan yalnız kalmayı göze alacaksın. Merak etmeyin duasıyla varolmadığım itin köpeğin bedduasıyla ölmem… Her karanlık gecenin bir sabahı vardır, her kışın baharı vardır. Karanlıkları aydınlığa çeviren, hüzünleri mutluluğa tahvil eden bir yüce güç bir yüce kudret vardır. Yusuf'u atıldığı kuyudan çıkaran bir güç vardır. Musa'yı Firavun'un Saray'ında yetiştirerek o saraya hakim kılan bir güç vardır. Allah'a dayan saye sarıl, hükmüne ram ol, yol varsa bilmiyorum başka çıkar yol. Belki bugün belki yarın puslu hava dağıldığında, gerçekler ortaya çıktığında, bu haberlere alet olan, bu işe tetikçilik yapan kalemşörleri, habercileri ağlatmazsam ben de adam değilim…"


 

 

DAHA FAZLA