Niğde'nin AKP’li Alay Belediyesi resmi sitesine AKP üyeliği sekmesi konuldu

Niğde'nin AKP’li Alay Belediyesi resmi sitesine AKP üyeliği sekmesi konuldu

AKP’li Alay Belediyesinin resmi internet sitesine “AKP üye kaydı” sekmesi konuldu. Tepkiler üzerine kısa bir süre sonra belediye, "Ak Parti Üye Kaydı" sekmesini siteden kaldırdı.

 

Niğde'nin AKP’li Alay Belediyesi, resmi internet sitesine AKP üye kaydı sekmesi koydu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duruma tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, “Belediyenin görevi mahalli ve müşterek hizmetleri hiçbir ayrım gözetmeden yapmaktır. Sayın Kılıçdaroğlu, seçilen tüm belediye başkanlarımıza rozetlerinizi çıkarın talimatı verirken amacı buydu. Peki, bu ne? Amacınız halka hizmet mi, Sarayın talimatıyla AK Parti’ye üye yapmak mı?” diye sordu.

Twitter'dan yaptığı paylaşımın ardından kendisine yöneltilen montaj iddialarına ise yaptığı ikinci bir paylaşımla karşılık verdi. Erkek paylaşımında AKP'li Alay Belediyesi'nin resmi sitesine bilgisayarından girerken önüne çıkan ekranı gösteren ve AKP üyelik sekmesinin göründüğü bir videoyu Twitter hesabından paylaştı

Gelen tepkilerin ardından Alay Belediyesi resmi sitesinden 'AKP Üye Kaydı' sekmesini kaldırdı.