Nevşin Mengü'den Melih Gökçek'e: 'Eski belediye başkanı, yeni trol'

Nevşin Mengü'den Melih Gökçek'e: 'Eski belediye başkanı, yeni trol'

Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medyadan kendisine tehditler savuran Melih Gökçek'e "Bu da kendini Cumhurbaşkanı’na gösterme çabasında. Eski belediye başkanı, yeni trol. Yazık" diyerek yanıt verdi.

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gazeteci Nevşin Mengü'yü "Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın" diyerek tehdit etti.

Mengü, Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin 'yere serilen Kabe resmi' soruşturmasında gözaltına alınıp tutuklanmasını eleştirerek "Kabe kutsal da, Kabe'nin resmine illüstrasyon yapmak niye dini değerlerle dalga geçmek oluyor? Dalga da geçmiyor gençlerin yaptığı illüstrasyon. İçine şahmeran koyup toplumsal cinsiyetin geleneksel değerler içerisindeki varlığını anlatan bir şey aslında. Bu çocuklar sanki inanılmaz bir şey yapmış gibi tutuklandı" ifadelerini kullanmıştı.

Gökçek ise bu sözler üzerinden Nevşin Mengü'yü tehdit etti.

Gökçek, "Yerinde otur bi kadın... İnsanları tahrik edip durma... Sana öyle bir illüstrasyon yaparım ki ömür boyu unutamazsın" dedi.

MENGÜ'DEN YANIT: BU DA KENDİNİ CUMHURBAŞKANI'NA GÖSTERME ÇABASINDA

Gazeteci Nevşin Mengü, Gökçek'in tehdidine, "Bu da kendini Cumhurbaşkanı’na gösterme çabasında. Eski belediye başkanı, yeni trol. Yazık" yanıtını verdi.