Nevşehir'de 10 gündür kayıp olan kadının cansız bedeni buldu

Nevşehir'de 10 gündür kayıp olan kadının cansız bedeni buldu

Hava almak için evinden çıkan ve 10 gündür kendisinden haber alınamayan Afganistan uyruklu Nasıma Sharıfı’nın cansız bedeni dağlık alanda bulundu.

Nevşehir’de 15 Ocak tarihinden bu yana kayıp olan 60 yaşındaki Afganistan uyruklu Nasıma Sharıfı’nın cansız bedeni bulundu.

Nevşehir'de Karasoku Mahallesi'ndeki evinden 15 Ocak'ta ayrılan hava almak için ayrılan ve epilepsi hastası olduğu öğrenilen 60 yaşındaki Nasıma Sharıfı’nın ailesi kendisinden haber alamamasının ardından Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine kayıp ihbarında bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 10 gündür her yerde aranan yaşlı kadını arama çalışmaları MOBESE kameraları ile devam etti.

Polis ekipleri tarafından son olarak görüldüğü yerde arama çalışmalarının yoğunlaşmasının ardından Afat Evler Mahallesi'nde dağlık alanda yaşlı kadının cansız bedenine ulaşıldı. Savcılık ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından yaşlı kadının cansız bedeni Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Şüpheli kadın ölümüne ilişkin soruşturma sürüyor.

DAHA FAZLA