Müslüme’nin cansız bedeni 8 km uzaklıkta 500 metre yükseklikteki dağda bulundu

Müslüme’nin cansız bedeni 8 km uzaklıkta 500 metre yükseklikteki dağda bulundu

Ailesi çadır kurarken kaybolan ve 10 gündür aranan 2,5 yaşındaki Müslüme’nin cansız ebdeni, çadırdan 8 km uzaklıktaki 500 metre yüksekliğinde dağın tepesinde bulundu.

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 gün önce ailesinin çadır kurduğu sırada ormanlık alanda kaybolan 2,5 yaşındaki Müslüme Yağal'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, Gülnar ilçesinde Yörük ailenin 2,5 yaşındaki kızı Müslüme’nin çadırlarının önünde bisikletiyle oynarken kaybolması sonucu başlatılan arama çalışmalarının 10. gününde acı haber geldi. Arama çalışmalarına katılan ekipler, küçük kızın cansız bedenine ulaştı. Müslüme’nin cenazesi çadırdan 7-8 kilometre mesafede, 500 metre yüksekliğindeki bir dağın tepesinde bulundu.

‘ÇOCUĞUMUZUN İNCELENMESİNİ İSTİYORUZ, ORAYA KADAR YÜRÜMESİNE HİÇ UMUDUMUZ YOK’

Torunuyla aynı ismi taşıyan anneanne Müslüme Yağal, torununun o bölgeye kadar yürüyemeyeceğini belirterek, "Oraya kadar yürüyeceğine hiç umudumuz yok. Ben Karaman'da oturuyorum, buraları çok bilmem. Çocuğumuzun incelenmesini istiyoruz. Acı haberler geldi, ciğerlerimize oturdu" dedi.

Öte yandan, küçük kızın annesi Selvi Yağal'ın ise yorgunluktan bitap düşerek çadırda dinlendiği görüldü.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemeleri sürerken, küçük kızın babası Mehmet Yağal, annesi Selvi Yağal ile dede, nine ve kardeşler ile yakın akrabaları, ifadelerine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığına götürüldüler. (İHA)

DAHA FAZLA