Muslera: Sözlerim yanlış anlaşıldı

Muslera: Sözlerim yanlış anlaşıldı

Muslera, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, “Başkan dini hastalığın önüne koydu” sözleriyle eleştirdiği iddialarına ilişkin "Sözlerim yanlış anlaşıldı" açıklamasında bulundu.

Galatasaray kalecisi Muslera, Erdoğan ile ilgili "Başkan dini hastalığın önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı” dediği iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, kullandığı ifadelerin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Galatasaray ve Uruguay Milli takım kalecisi Muslera, henüz Teknik Direktör Fatih Terim’in yeni tip koronovirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını öğrenmeden Sport 890’a verdiği röportajda, koronavirüs analizini beklediğini söyledi.

TELE 1'in aktardığı habere göre Muslera röportajında, “Bugün kötü haberlerimiz vardı, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak pozitif çıktı ve bizim için yaptıkları sonuçları bekliyoruz. İki hafta önce son temasımız oldu. Ancak bir toplantı yaptık ve spor direktörü ve çeviri ekibi hep birlikte çalıştık. Ardından ailemizin yanına yollandık ve hepsi travmatik hale geldi” dedi.

'DİNİ HASTALIĞIN ÖNÜNE KOYDU'

Röportajda Muslera'nın, Erdoğan’a eleştirilerde bulunarak, "Türkiye çok büyük bir nüfusa sahip ve bugünlerde 300 ila 350 enfeksiyon var. Başkan dini hastalığın önüne koydu. Dualarla başa çıkabileceğini düşündü. İşlerin daha karmaşık hale gelmesine yol açtı” dediği iddia edildi.

MUSLERA: SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI

Konuya ilişkin Instagram hesabından bir açıklama yapan Muslera, sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne sürdü. "Dinine çok bağlı bir insan olarak dinle ilgili olumsuz bir yorum yapmam söz konusu olamaz" ifadesini kullanan Muslera, paylaşımda, dünyanın korku ve şüphe dolu bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"9 yıldır Türkiye'de yaşıyorum ve hayatımı bu güzel ülkede kazanıyorum ve burayı hep ikinci ülkem gibi görüyorum. Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan'ın, hükümetin, Sağlık Bakanı'nın ve bütün sağlık personelinin özverili çalışmasını her geçen gün ekranlardan ve sosyal medyadan takip ediyoruz. Sağlık konusu spordan, futboldan ve her şeyden daha önemli ve değerlidir. Bütün kalbim ve dualarım sizlerle. Sabırlı olalım ve evde kalalım. Sizleri çok seviyorum."

 

 

DAHA FAZLA