Murat Ağırel cezaevinden seslendi: ‘Susmayacağım’

Murat Ağırel cezaevinden seslendi: ‘Susmayacağım’

Ağırel’in Twitter hesabından paylaşılan mesajda, “Yoksulun parasını yağmalayan hırsızlara, din bezirganlarına, çetelere karşı asla susmayın” ifadeleri yer aldı.

İleri Haber

Tutuklanan Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, Silivri cezaevinden mesaj gönderdi. Ağırel mesajında, "Ben bugüne kadar susmadım, bundan sonra da susmayacağım" dedi.

Libya'da yaşamını yitiren “Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) mensubunun kimlik bilgilerinin ifşa edilmesi”ne yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, Silivri cezaevinden mesaj gönderdi.

Ağırel’in, bir kağıda yazarak ilettiği mesaj yakınları tarafından Twitter hesabından "Silivri'den Murat Ağırel'den mesaj var" notu ile paylaşıldı.

‘BUGÜNE KADAR SUSMADIM, BUNDAN SONRA DA SUSMAYACAĞIM’

Ağırel mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ben Cumhuriyet devrimlerini yaşam biçimi haline getirmiş Kemalist Türk genciyim. Devrimleri savunmanın elbette bir bedeli olduğunu biliyorum. Bizler bunu seve seve ödedik ödüyoruz ödeyeceğiz. Yoksulun parasını yağmalayan hırsızlara, din bezirganlarına, çetelere karşı asla susmayın. Ben bugüne kadar susmadım, bundan sonra da susmayacağım"