Muharrem İnce: CHP, Saray'da Erdoğan ile görüşen ismi bulmaya mecburdur

Muharrem İnce: CHP, Saray'da Erdoğan ile görüşen ismi bulmaya mecburdur

CHP'den önemli bir ismin Saray'da Erdoğan ile görüştüğü iddialarına ilişkin açıklama yapan Muharrem İnce, CHP yönetiminin söz konusu ismi bulması gerektiğini söyledi.

Gazeteci Rahmi Turan'ın 'CHP'den önemli bir isim Saray'da Erdoğan ile görüştü' iddiası üzerine başlayan tartışmalar sürerken, CHP'li Muharrem İnce de açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Katıldığı televizyon programında konuya ilişkin açıklama yapan İnce, ''CHP bu ismi bulmaya mecburdur'' dedi. 

Rahmi Turan'ın, Sözcü gazetesindeki köşesine taşıdığı, "9 Kasım akşamı çok önemli bir siyasetçi sizin 'Saray' bizim 'Külliye' dediğimiz yerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın huzuruna çıktı. Erdoğan, Türkiye'nin güvenliği için senin CHP Genel Başkanı olman gerekir" iddialarını CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programı Tarafsız Bölge'de değerlendiren İnce, şunları söyledi:

''Rahmi Turan saygın bir gazetecidir. Ben ciddiye alırım kendisini. Yazmışsa önemserim. Bugün herkes bunu konuşuyor. Rahmi Turan'ın bunu açıklaması gerekir. Herkesi zan altında bırakmaya hakkı yoktur. Eğer CHP dizayn edilmek isteniyorsa Rahmi Turan oyunu bozmuştur. CHP yumuşak bir uslupla bunu geçiştiremez. Bu ismi bulup disipline göndermelidir. Bunu bulmazsa parti içi muhalefeti susturmuş olursunuz. Eğer bu senaryo yanlışsa bundan kim çıkar elde eder ona bakmak lazım. CHP yönetimi bu ismi bulmalıdır. Mecburdur bu ismi bulmaya.''