Müge Anlı'dan 'Aleyna Çakır'ın peşini bıraktı' iddialarına yanıt: 'Daha ne yapayım?'

Müge Anlı'dan 'Aleyna Çakır'ın peşini bıraktı' iddialarına yanıt: 'Daha ne yapayım?'

Aleyna Çakır'ın şüpheli şekilde hayatını kaybetmesinin ardından yaptığı yayınlarla gündeme gelen televizyon sunucusu Müge Anlı bugünkü programda "Olayın peşini bıraktı" iddialarına yanıt verdi. Anlı "Benim yapabileceğim ne kaldı? Lütfen söyleyin onu yapayım" dedi.

Aleyna Çakır'ın Ankara'nın Keçiören ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybetmesinin ardından ATV ekranlarında yayınlanan 'Tatlı Sert' adlı programda yaptığı yayınlarla son günlerde sık sık gündeme gelen televizyon sunucusu Müge Anlı, "Konunun peşini bıraktı" yönündeki iddialara canlı yayında yanıt verdi.

Anlı, Çakır'ın hayatını kaybetmesine ilişkin baş şüpheli olan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un ölümünün ardından gündem olmuş, Uygun Ailesi, Gülay Uygun'un ölümünden Müge Anlı'yı sorumlu tutmuştu. 

Müge Anlı bugünkü canlı yayında 'Aleyna Çakır'ın peşine bıraktı' iddialarına "Benim yapabileceğim ne kaldı? Lütfen söyleyin onu yapayım. Bu kadar daha şahit bulamam ki. Herkes geldi konuştu, bildiklerini aktardı" diyerek yanıt verdi.

Anlı, "Siz benim arkamda bu kadar duruyorken sizin arkasında durduğunuz konuyu bırakmak namussuzluk olur. Siz beni tanıyorsunuz, ben bunu yapmam! Hiç merak etmeyin" şeklinde konuştu.