Mücadele sonuç verdi: Gökhan Güneş, kaçırıldıktan 138 saat sonra evine döndü

Mücadele sonuç verdi: Gökhan Güneş, kaçırıldıktan 138 saat sonra evine döndü

Bugün sabaha karşı gözleri kapalı şekilde Başakşehir'de bırakılan Gökhan Güneş, kaçırıldıktan 138 saat sonra kendi olanakları ile evine döndü.

İstanbul'un İkitelli ilçesinde 20 Ocak 2021 günü kaçırılan Gökhan Güneş, ailesinin ve yurttaşların mücadelesi sonucu 138 saat sonra bulundu. Sabaha karşı 06.00 civarında gözleri kapalı şekilde Başakşehir'de bırakılan Gökhan Güneş, kendi olanakları ile ailesinin evine döndü.

Ezilenlerin Sosyalist Partisi (ESP) üyesi Gökhan Güneş isimli genç 20 Ocak 2021 tarihinde İstanbul İkitelli’den Başakşehir’e işine gitmek için otobüse binmiş ve indiği durakta kendisini bekleyen bir grup kişi tarafından kaçırılmıştı. Gökhan Güneş hakkında olayın üzerinde geçen 5 gün boyunca, kaçırılma anına ait kamera kayıtları olmasına rağmen resmi bir açıklama yapılmamıştı.

''Gökhan Güneş nerede?'' isimli sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "5 gün önce devlet tarafından kaçırılan Gökhan az önce ailesinin evine geldi. Gökhan'ın aile, arkadaşları ve yoldaşları 5 gündür verdiği mücadele ile Gökhan'ı o kirli ellerden aldı. Size bir kişiyi daha kaybettirmeyeceğiz! #SizKaçırdınızBizAldık" denildi.