Motosikletin arkasına bağlanan köpek, yurttaşların çabasıyla kurtarıldı

Motosikletin arkasına bağlanan köpek, yurttaşların çabasıyla kurtarıldı

Denizli'de bir motosikletin arkasına bağlanarak yerde sürüklenen köpek çevredekilerin çabasıyla saldırganın elinden kurtarıldı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde Halil S. isimli birinin motosikletin arkasına bağlayarak işkence yaptığı yavru köpek, çevredekilerin müdahalesiyle kurtarıldı.

Dün Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde yaşanan olayda, Halil S. isimli kişinin, pitbull cinsi yavru köpeği motorsikletin arkasına bağlayarak yerde sürüklediğini gören yurttaşlar tepki gösterdi. Halil S.'nin önüne geçerek motorsikleti durduran halk, köpeği kurtardı.

Halil S. ise halkın tepkisine karşılık, "Ben köpeğe eziyet etmedim. O benim canım. O benim aşkım" diyerek kendini savunmaya çalıştı.

Yurttaşlar, "Bu nasıl aşk. Yaptıklarını görmüyor musun? Hayvanın her yerinden kan fışkırıyor. Yazık değil mi" diyerek, köpeği motosiklet sürücüsünün elinden aldı.

SAHİPLENİLEREK VETERİNERE GÖTÜRÜLDÜ

Halil S. ise tepkiler üzerine köpeği bırakıp, motosikletiyle uzaklaştı. Çevredeki duyarlı kişilerin, köpeği sahiplendiği ve veterinere götürdüğü öğrenildi. O anları cep telefonuyla görüntüleyen vatandaşlar, sosyal medyada paylaştı. Halil S.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DAHA FAZLA