Moda Sahnesi’ne yine ihbar çekildi

Moda Sahnesi’ne yine ihbar çekildi

Moda Sahnesi’ne elektrik faturasını ödemediği için EnerjiSA tarafından yine ihbar çekildi.

İleri Haber

Elektrik faturasını ödememekte kararlı olan Moda Sahnesi’ne EnerjiSA’dan yeni bir ihbar geldi.

Yeni yılla birlikte elektriğe gelen yüzde 127'lik fahiş zammın ardından çok yüksek bir elektrik faturasıyla karşılaşan Moda Sahnesi yönetimi, faturaları ödememe kararı almıştı. Tiyatronun elektriği, ocak ve şubat faturalarının ödenmemesi üzerine ışıkları 10 Mart sabahı karartıldı.

İsmi bilinmeyen kişi ya da kurumlar tarafından ocak elektriği ödenince aynı gün içinde yeniden elektrikler açılmıştı. Yapılan uygulamaya tepki gösteren Moda Sahnesi Kurucusu ve Sanat Yönetmeni Kemal Aydoğan, “Son sözümüz: ödemiyoruz, ödenmeyecek” dedi ve faturayı kimin ödediğini tespit ettiklerinde kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.

5 GÜN İÇİNDE YİNE KESİLECEK

Hala kimin faturayı ödediği bilinmezken Moda Sahnesi’ne bugün de 5 gün içinde kesileceği ihbarı geldi. EnerjiSA tarafından gönderilen ihbarda şu şekilde:

“Değerli Müşterimiz,

001019405490 no'lu sözleşme hesabınıza ait son ödeme tarihi geçmiş elektrik fatura borcunuz bulunmaktadır. Toplam borcunuzun 5 iş günü içinde ödenmemesi halinde elektriğiniz kesilecektir. Gecikme bedeli, çıkacak olan ilk faturanıza eklenecektir. Faturalarınızı yetkili ödeme noktalarından ya da Enerjisa Mobil ve Online işlemler Merkezimizden ödeyebilirsiniz. Detayli bilgi 444 4 372

Tüm borçlarınızı ödediyseniz bu ihbarı dikkate almayınız.

Saygılarımızla,

Enerjisa”

DAHA FAZLA