Miting öncesi Mardin'de Erdoğan seferberliği!

Miting öncesi Mardin'de Erdoğan seferberliği!

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın Mardin'de, katılacağı miting öncesi olağanüstü önlemler alındı. Her türlü etkinliğin yasaklandığı kentte kayyum, halk için onarmadığı yolları Erdoğan için anında onardı.

AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün Mardin'de yapılacak miting öncesi kent adeta ablukaya alındı. Tüm etkinliklerin yasaklandığı kentte, Erdoğan’ın araç konvoyunun geçeceği bölgeler polis bariyerleri ile kapatıldı. Çevre illerden yüzlerce polisin takviye edildiği kentte, akşam saatlerinden bu yana birçok yerde kurulan kontrol noktalarında Genel Bilgi Taraması (GBT) yapılıyor. Polis hareketliliğinin yanı sıra akşam saatlerinde yoğun askeri hareketlilik dikkat çekti. 

HERKESE YASAK, ERDOĞAN'A SERBEST

Mardin’deki miting alanları arasında bulunmayan ve diğer siyasi partilerin taleplerine rağmen “miting alanı olmadığı” gerekçesiyle reddedilen Karayolları Parkı’nda gerçekleştirilecek miting öncesi belediye ekipleri gece saatlerine kadar mesaiye bırakıldı. 

HALK İÇN ONARILMAYAN YOL, ERDOĞAN İÇİN DÜMDÜZ EDİLDİ!

Kayyum atanan Mardin Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tüm çalışanlar da miting öncesi seferber edildi. Temizlik işçileri tarafından tüm yollar süpürüldü, her tarafa Erdoğan ve AKP belediye başkan adaylarının posterleri asıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri de anayollarda bakım onarım çalışması başlattı. Karayolları ekipleri, kentin uzun zamandır bozuk olan ve yurttaşların tepkisine rağmen yapılmayan yollardaki tüm çukurları asfaltla kapatmak için zamanla yarıştı. Geç saate kadar devam eden çalışmalarda, yaya geçiş yollarına “önce yaya” yazıları yazdı.