Mısra Öz’ün babası Mehmet Öz, kızının duruma ilişkin bilgi verdi: 'Mısra uyutuldu, entübe şekilde'

Mısra Öz’ün babası Mehmet Öz, kızının duruma ilişkin bilgi verdi: 'Mısra uyutuldu, entübe şekilde'

Çorlu'daki tren katliamında oğlunu kaybeden Mısra Öz'ün babası Mehmet Öz kızının sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Baba Öz, "Mısra uyutuldu. Entübe şekilde. Kontrol cihazlarda" dedi.

Çorlu Tren Faciası’nda oğlu Oğuz Arda Sel’i kaybeden Mısra Öz, koronavirüse (Covid-19) yakalanmasının ardından yoğun bakıma kaldırılmıştı. TELE 1 ekranlarında canlı yayınlanan Haber 10 programına katılan baba Mehmet Öz, kızının durumuna ilişkin bilgi verdi.

Mısra Öz'ün uyutulduğunu söyleyen Mehmet Öz, "1 haftadır tedavi görüyor. Doktorlar durumunun iyiye gittiğini söyledi" dedi.

Mehmet Öz ayrıca oğlunun ve eşinin de Covid-19'a yakalandığını kaydetti.

Mısra Öz'ün uyutulduğunu belirten baba Mehmet Öz şu ifadeleri kullandı:

"Mısra uyutuldu. Entübe şekilde. Kontrol cihazlarda. Sıkıntılı bir süreç geçirdi ve yoruldu."

'AKP'DEN KİMSE ARAMADI'

Öte yandan AKP iktidarından kimsenin kendilerini aramadığını söyleyen Mehmet Öz “Umarım adalet yerini bulur. Ailelerin psikolojileri bozuk. İktidar faciada kulaklarını kapatmış durumda. Beni muhalefetten arayanlar var. Ama iktidardan arayan bile yok. Bu çok acı bir şey. Ülkeyi yönetenlerin insan ayırımı yapmamaları gerekiyor. Ben aramalarını da istemiyorum. Sadece şunu söylemek istiyorum; biz ötekileştirildik. Bu da ailelerin çok zoruna gidiyor" diye konuştu.