Millet İttifakı'ndan yeni video: 'İlk turda bitirelim, haydi'

Millet İttifakı'ndan yeni video: 'İlk turda bitirelim, haydi'

Seçimlere 2 haftadan az bir süre kalan yeni bir kampanya videosu paylaşıldı.

İleri Haber

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "İlk turda bitirelim, haydi" çağrısıyla yeni bir kampanya videosu paylaştı.

Millet İttifakı, seçimlere 2 haftadan az bir süre kalan yeni bir kampanya videosu paylaştı. Emek ve Özgürlük İttifakı'nın da desteğini açıkldığı Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından paylaşılan videoda, "İlk turda bitirelim" çağrısı yer alırken, "Haydi" etiketi de kullanıldı.

Video, Millet İttifakı'nda yer alan diğer siyasi parti liderleri tarafından da sosyal medyada farklı ifadeler ile paylaşılırken, aynı zamanda bu liderler videoda da yer aldı. Yayımlanan videoda, seçimlerin kazanılması halinde "uygun zamanda" Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanacağı daha önce ilan edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı. 

"Hayde" şarkısının kullanıldığı videoda yurttaşlara, seçimlere ilişkin çağrıda bulunuldu. 5 siyasi parti lideri farklı sözcüklerle çağrıda bulunurken, videonun sonunda Kılıçdaroğlu da "Haydi hep birlikte sandığa. Sana söz! Türkiye kazanacak, haydi" ifadelerini kullandı.