MHP'li Yalçın: Şer güruhunun zehir saçan dillerini kesip bozguncuların boynunu koparırız

MHP'li Yalçın: Şer güruhunun zehir saçan dillerini kesip bozguncuların boynunu koparırız

MHP'li Semih Yalçın, yazılı açıklama yaptı.

Sinan Ateş cinayeti sonrası MHP hakkında çeşitli iddialar gündeme gelirken, Semih Yalçın "son günlerde yaşanan bazı hadiseler" diyerek tehdit dolu bir açıklama yaptı.

Ülkü Ocakları eski başkanı Sinan Ateş'in Ankara'da öldürülmesinin ardından cinayete ilişkin birçok iddia kamuoyunun gündemine gelirken, iktidar ortağı MHP'nin üst düzey isimlerinin konu hakkındaki sessizliğini Semih Yalçın bozdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, "Son günlerde yaşanan bazı hadiseleri bahane ederek partimiz aleyhinde bozgunculuk krizlerine girdiği gözlemlenmektedir" dedi ve tehdit dolu ifadeler kullandı.

'ŞER GÜRUHUNUN ZEHİR SAÇAN DİLLERİNİ KESİP BOZGUNCULARIN BOYNUNU KOPARIRIZ'

Partilerine yönelik "alçakça ithamlar" olduğunu savunan Yalçın, "Davamızı, ülkücü hareketi ve partimizi ilgilendiren hassas konulardaki sessizliğimiz, sakın ola ki aczimize yorulmasın" derken, sözlerine tehditlerde bulunarak şöyle devam etti:

"Hazreti Ali'nin veciz bir sözü vardır, 'Susmak vakardır' diye… Susup sükût ettiysek; fitne kazanını kaynatan dönek, hain ve facirlerin ateşine odun taşınmasına engel olmak istediğimizdendir. Zaman her şeyin ilacıdır. Bazen sabretmeyi bilmek gerekir. Sabırlıyız ama zayıf asla değiliz. Beklemesini biliriz ama mütereddit değiliz.

Sabrımızı sınayanlara da hayat ve siyaset dersi vermekten imtina etmeyiz. Zaman, MHP'nin davasında ve tutarlı politikalarındaki haklılığını gösterecektir. Yeri ve zamanı geldiğinde konuşur; desise, entrika ve fitne erbabını susturmasını biliriz. Vakti geldiğinde Hazreti Ali'nin kılıcı Zülfikar olur; şer güruhunun zehir saçan dillerini kesip bozguncuların boynunu koparırız."

'BİZE ZORLUK ÇIKARMAYA, YOLUMUZA ENGEL DÖŞEMEYE ÇALIŞANLARI BERTARAF ETMESİNİ BİLİRİZ'

Ahlak, dürüstlük, ehliyet ve liyakatın daima temel düsturları olduğunu öne süren Yalçın, "Bizden görünüp bizi birbirimize düşürmeye çalışanların, üzerimizden siyasi çıkar sağlamasına fırsat vermeyiz. Bizi anlamak istemeyenlere sabırla haklılığımızı anlatmaktan da geri durmayız. Bununla birlikte, bizi dost bellemeye niyeti olmayanlara alaka ve dostluğumuzu heba ve feda etmeyiz. Bize zorluk çıkarmaya, yolumuza engel döşemeye çalışanları bertaraf etmesini biliriz. Bizim tarafımız ve yerimiz bellidir" ifadelerini kullandı.

'MHP, ÇİRKİN OYUNLARA GELMEYECEKTİR'

MHP'nin kurumsal kimliğine yönelik saldırılar olduğunu iddia eden Yalçın, "MHP camiası; kirli tezgâhlara düşmeyecek, çirkin oyunlara gelmeyecektir" dedi.