MHP'li Semih Yalçın, Akşener'i hedef aldı: 'Ağzından tükürük saçan Müdire Akşener'

MHP'li Semih Yalçın, Akşener'i hedef aldı: 'Ağzından tükürük saçan Müdire Akşener'

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti lideri Meral Akşener'i 'Sayın Öcalan' sözleri sebebiyle hedef aldı: Konuşurken ağzından tükürük saçan müdire.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, İYİ Parti’yi ve lideri Meral Akşener'in “Sayın Bahçeli ile Sayın Öcalan arasındaki mektup arkadaşlığı…” ifadeleri sebebiyle hedef aldı. Sosyal medya hesabından açıklamada, "Konuşurken ağzından tükürük saçan Müdire” ifadelerini kullandı.

Yalçın'ın paylaşımları şu şekilde:

"1-Külhan misali kürsü yumruklayan, konuşurken ağzından tükürük saçan Müdire Akşener ve hempaları Türk milletinin en hassas olduğu değer ve inançları yine istismar etmiştir.

2-“Sayın Bahçeli ile Sayın Öcalan arasındaki mektup arkadaşlığı…” gibi sefil ve rezil bir iddiayı dile getirirken şuuraltı kendisini ele vermiş İmralı’ya saygıda kusur etmemiştir.

3-‘Burası Kürdistan’ lafından rahatsızlık duymayan, HDP’yi meşrulaştırma gayretindeki İP Müdiresi üslendiği ‘Heval Meral’ rolüyle HDP-İP kardeşliğinde ciddi mesafe kaydetmiştir.

4-Müdirenin yardımcısı sicilli hayâsızın içine sürüklendiği ahlak yozlaşmasını sarf ettiği çirkin sözler ve küfür ele vermiştir. İP’in İpsizleri de mezkûr müptezeli korumaya çalışarak İpliklerini pazara çıkarmışlardır.

5(son)- İP, Öcalan’a sayın demiş, şehit ailesine küfretmiştir. Artık İP kokmuş ve kopmuştur. İşte bu yüzdendir ki İP’in siyasi nesebi gayri sahihtir."