MHP'li İl Başkanı'da Cem Yılmaz’ı hedef aldı: Dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem

MHP'li İl Başkanı'da Cem Yılmaz’ı hedef aldı: Dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Cem Yılmaz’ın Ekrem İmamoğlu’na destek mesajına ilişkin, “Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok.” dedi.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Ekrem İmamoğlu’na destek mesajına ilişkin, “Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok.” dedi.

Egedesonsöz'den Mehmet İşler'in haberinde Cem Yılmaz’ın sosyal medyadan yaptığı, ‘Her şey çok güzel olacak’ paylaşımının ülke gündemine oturması sonrasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Artık Cem Yılmaz’ı sevemem” sözlerinin hatırlatılması ve “Cem Yılmaz’ın gösterisine gider misiniz?” sorusunun yönetilmesi karşısında MHP’li Şahin, “Cem Yılmaz’ın filmlerini seyrettim hiçbir şey anlamıyorum. Memleketimizin öz değerlerine önem vermeyen, dağ ağzıyla konuşan, insanımızla dalga geçen bir adama gitmem, para da vermem, öyle bir mecburiyetim yok. Afrin’de 100 bin asker mermi altındayken oraya giden sanatçılarla dalga geçen, yalaka diyenler değil miydi bunlar? Bunların yaptıkları niye demokratlık da ötekilerin başka bir şey? Bunlar şimdi İmamoğlu’nun yalakası değil mi? Bugün törenlerde ‘her şey çok güzel olacak’ dedi. Bu bize mahalle baskısı değil midir? Ben de, ‘hoşt’ dedim. Oradaki bin kişi duyacak şekilde söyledim” diye konuştu.