MHP heyeti Diyarbakır'da görüntülendi!

MHP heyeti Diyarbakır'da görüntülendi!

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, partisinin Siirt kongresinin ardından Diyarbakır'a geçti. Erdem, Türkçe bilmeyen bir kadının Bahçeli'nin adını duyunca dua etmeye başladığını iddia etti.

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, partisinin Siirt kongresinin ardından Diyarbakır'a geçerek şehri gezdi. Erdem, Türkçe bilmeyen bir kadının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin adını duyunca dua ettiğini iddia etti.

Erdem, Diyarbakır gezisinde kendileri için en önemli anlardan birinin Ziya Gökalp müzesini gezmek olduğunu söyleyerek, “Burada bu fotoğrafı çekmek bu kadar gerçekçi bizim vatanda şairimiz, bizim için Türk dünyası açısından çok önemli eserler bırakmış Ziya Gökalp’imizin burada ruhunu hissedebilmek bizim için çok kıymetli" ifadelerini kullandı.

Diyarbakır'da, Devlet Bahçeliye 'muazzam bir teveccüh' olduğunu öne süren Erdem,  "Diyarbakır’da çok farklı bir iklim var. Milliyetçi Hareket Partisine karşı, liderimize karşı, Devlet Bahçeli Beyefendiye karşı muazzam bir teveccüh var" diyen Erdem, "Türkçe bilmeyen bir annemiz ben Devlet Bahçeli deyince ellerini kaldırdı, ‘Allah Allah’ dedi. Ve dua etmeye başladı. Hiç fark etmiyor. Biz bir birimizi anlıyoruz, gönüllerimiz bir” diye konuştu.

MHP heyeti daha sonra kentten ayrıldı.