Mete Yarar canlı yayını terk etti: 'Ben sana kabak dedim sen bana fare diyemezsin'

Mete Yarar canlı yayını terk etti: 'Ben sana kabak dedim sen bana fare diyemezsin'

Habertürk'teki programda Mete Yarar'ın "12’den sonra kabağa dönüşüyor" sözlerine Deniz Zeyrek "Fareye dönüşmekten iyidir" yanıtını verdi. Bir süre sonra bu söze tepki gösteren Yarar "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim, söylüyorum" dedi ve canlı yayını terk etti.

HaberTürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programına, emekli asker Mete Yarar ile gazeteci Deniz Zeyrek arasındaki tartışma damga vurdu.

Mete Yarar, Deniz Zeyrek'i kastederek, "12’den sonra kabağa dönüşüyor" derken, Zeyrek, "Fareye dönüşmekten iyidir" yanıtını verdi. Mete Yarar'ın söz konusu diyaloğa tepkisi ise yaklaşık 5 dakika sonra geldi.

Sözlerine "Ben ona 'kabak' dedim, adam gibi 'fare' lafını geri alsın" diye devam eden Yarar, "Edepse son kez söylüyorum, bana fare lakabı takamaz" dedi.

Deniz Zeyrek'in "Ben kendime söyledim" sözlerini dinlemeyen Yarar, "Bana bir daha hayvan lakabı takarsa Deniz ile kafa kafaya girerim. Ben ona kabak dedim, adam gibi fare lafını geri alsın. Edep dersi veren adama bak ya. Geçen hafta Nedim Şener'e ayar veriyordun değil mi? Bir daha senin olduğun programa çıkan, sen bilirsin. Senin ayarın bu..." diyerek stüdyoyu terk etti.