Meral Akşener'den adaylık açıklaması

Meral Akşener'den adaylık açıklaması

Meral Akşener, evinin önünde bekleyen İyi Partililere seslendi: Herkes şehrine dönsün

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, destek için evinin önünde bekleyen partililere seslendi. Akşener, "Pazartesi günü saat 15.00'te başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimde olacağım" dedi.

İYİ Parti'nin olağanüstü kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e destek için başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından yola çıkan il ve ilçe teşkilat mensupları Akşener'in evinin önünde buluştu. Sabah saatlerinden itibaren Akşener'in evinin önüne gelenlerin bekleyişi akşam saatlerinde son buldu. 

'PAZARTESİ GÜNÜ GENEL MERKEZİMİZDE OLACAĞIM'

Kendisini bekleyen partililere seslenen Akşener, "Herkes şehrine dönsün. Pazartesi günü saat 15.00'te başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimizde olacağım. Komşularımı yeteri kadar yorduk" diye konuştu.

KORAY AYDIN'DAN 'DEVLET BAHÇELİ' GAFI

Akşener’in evinin önünde toplananlara İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın da kısa bir konuşma yaptı. Aydın, kalabalığa seslenirken Akşener yerine “Sayın liderimiz Devlet bahçeli” ifadesini kullandı. Bu gaf üzerine kalabalıktan tepki yükseldi. Aydın, hatasını fark edip hemen düzeltirken, konuşmasının sonunda partililerden alkış aldı.