Meral Akşener: İmamoğlu bu seçimi itirazlara mahal vermeden kazanacaktır

Meral Akşener: İmamoğlu bu seçimi itirazlara mahal vermeden kazanacaktır

Ekrem İmamoğlu'nun kazanması için gayret göstereceklerini söyleyen Meral Akşener "İmamoğlu bu seçimi itirazlara mahal vermeden kazanacaktır" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partilerden bağımsız olarak CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu için ellerinden gelen en yüksek gayretle çalışacaklarını belirterek, "İnanıyorum ki İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun vicdanlarına dokunduğu için bu seçimi itirazlara mahal vermeyecek şekilde kazanacaktır" sözlerini dile getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapılacak seçimde CHP'li Ekrem İmamoğlu’na desteğini açıklayan Akşener, şöyle konuştu:

"Hepimiz, partilerimizden bağımsız, oturduğumuz sandalyelerden bağımsız olarak İstanbul'da Sayın İmamoğlu için elimizden gelen en yüksek gayretle çalışacağız. Ben İstanbul'da ikamet eden birisi olarak biliyorum ki İstanbul seçimi vicdanla zulüm, milli irade ile milli irade hırsızlığı arasında geçecek bir seçim olacaktır ve inanıyorum ki İmamoğlu, 16 milyon İstanbullunun vicdanlarına dokunduğu için bu seçimi itirazlara mahal vermeyecek şekilde kazanacaktır".