‘Medya güzellikleri yansıtmıyor’ diyen AKP'li  Ali İhsan Yavuz'a özel gazete

‘Medya güzellikleri yansıtmıyor’ diyen AKP'li Ali İhsan Yavuz'a özel gazete

AKP'li Ali İhsan Yavuz'un ‘Medya güzellikleri yansıtmıyor’ sözlerinin ardından Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi, Yavuz için özel sayfa hazırladı.

Sakarya’da yayın yapan bir yerel gazete, “Medya güzellikleri yansıtmıyor” diyen AKP Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’a ‘özel sayfa’ hazırladı.

 Adapazarı Akşam Haberleri, bugün Yavuz’a ayırdığı özel sayfada “İyi ki varsın!” manşetiyle yayınlandı.

Manşet haberinin spotunda şu ifadeler yer aldı: “AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un ‘Medya güzellikleri yansıtmıyor’ demesinin ardından, tam da O’nun istediği gibi bir gazete oluşturduk. Keyifli okumalar dileriz.”

Ali İhsan Yavuz’u esprili dille hazırlanmış haberlerle protesto eden gazete birinci sayfasındaki haberlerin tamamını bir şekilde AKP’li Yavuz’a bağladı.

İki gün önce Çanakkale Çan’ın Sesi gazetesinin siyasilerin baskısına yönelik yaptığı protesto büyük beğeni toplamıştı.

Gazete, ilk sayfada, beyaz zemin üzerine ‘Var ol AK Parti’, ‘MHP’li başkan çok süper’, ‘Bu vekil bir harika dostum’ ve ‘Çok yaşa CHP’ sloganlarını yayınlamıştı.

Gazete, şu ifadelere yer vermişti: “Bugünkü 1’inci sayfamız tam istediğiniz gibi sevgili siyasetçiler. Haklarında sürekli iyi şeyler okumak isteyen, aleyhte hiçbir yazıya tahammüleri olmayan ve bunun için hakaret, tehdit dahil her yola başvuran bazı siyasilere çağrımızdır. Halk için iyi ve güzel şeyler yapın. Aksi halde bizi susturamazsınız.”