Meclis önünde kendisini yakan işçi polis gözetiminde: Yanına kimse alınmıyor

Meclis önünde kendisini yakan işçi polis gözetiminde: Yanına kimse alınmıyor

Dün TBMM önünde kendisini ateşe veren işçinin sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Ankara Numune Hastanesi’nde tedavi gören S.A.’nın polis gözetimine alındığı ve ailesi dışında ziyaretine izin verilmediği belirtildi.

İleri Haber

İnşaat İşçileri Sendikası Ankara Temsilcisi Murat Can Çoban dün gece Numune Hastanesi’ne giderek S.A isimli işçiyi ziyaret etmek istedi ancak polis gözetimi nedeniyle işçiyi göremedi. 

Öte yandan S.A., isimli işçinin taburcu edilmesinin ardından adliyeye götürüleceği bildirildi.

İleri’ye konuşan İnşaat İşçileri Sendikası Ankara Temsilcisi Murat Can Çoban hastaneye gittiğinde işçiyi göremediğini ve sağlık durumuna ilişkin polisten bilgi aldığını söyledi. Çoban, “Polis durumunun iyi olduğunu sadece kolunda ve kafasının sağ tarafında bir yanık olduğunu söyledi. Bugün ya da yarın taburcu işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılacağı söylendi” bilgisini paylaştı.

İşçiyi ziyaret etmek istediğini ancak polis ablukasının söz konusu olduğunu ifade eden Çoban, “Gözetimde olduğu söylendi. Güvenlik her tarafı kapatmış. Biz içeri giremedik. Sadece aile yakınları ve hastalar girebiliyor” dedi.