MEB yöneticileri, koronavirüse yakalanan gerici Nurettin Yıldız'a 'şifa' dilemek için sıraya girdi!

MEB yöneticileri, koronavirüse yakalanan gerici Nurettin Yıldız'a 'şifa' dilemek için sıraya girdi!

Yıldız’ın hastalığı sırasında MEB üst düzey yöneticiler sosyal medyada “şifa” dileğinde bulunmak için deyim yerindeyse sıraya girdi.

İleri Haber

“6 yaşındaki çocukla evlenilebilir” şeklindeki skandal fetvasıyla bilinen gerici Nurettin Yıldız’ın koronavirüse yakalandı. MEB’de üst düzey sorumlu isimler, Yıldız’a “şifa” dileklerini sosyal medyadan paylaştı.

“6 yaşındaki çocuklarla evlenebileceği”, "Genç kaynananın şehvet uyandırabileceği", “Asansörde halvet ortamı oluşabileceği”, “Yatak ve yorganın cinsel dürtüleri artırabileceği” gibi skandal fetvalarıyla bilinen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı.

Bir süre hastanede tedavi gören Yıldız’ın daha sonra taburcu edildiği öğrenildi. Yıldız’ın hastalığı sırasında ise Milli Eğitim Bakanlığı’nda (MEB) üst düzey yöneticiler sosyal medyada “şifa” dileğinde bulunmak için deyim yerindeyse sıraya girdi.

BİRİ ‘HOCAEFENDİ’ DEDİ

Nurettin Yıldız için “hocaefendi” diyen Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız  "Nurettin YILDIZ hocaefendi covit 19 virüsü sebebiyle hastaneye kaldırılmış. Rabbimizden acil şifalar diliyorum, inşaallah en kısa zamanda sıhhatine ve sohbet meclislerine kavuşur” paylaşımını yaptı.

BİRİ ESKİDEN BERİ HAYRANI

2018 yılında Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü olan ve Nurettin Yıldız’ın kitaplarını okullarda çocuklara dağıttıran mevcut Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da “Şeytan bu kez profesörlerini devreye soktu. Ömrünü İslam’a hizmete adamış Nurettin Yıldız Hocamızı itibarsızlaştırmak için çırpınıp durmaktalar. Altın paslanmaz. Altına çamur atmakla kıymeti düşmez. Hak gelecek ve batıl yok olacak. Bize düşen Allah için çok ama çok çalışmaktır” şeklinde bir paylaşım yaptı. Yılmaz, daha sonra paylaşımı kaldırdı.

BİRİSİNE GÖRE İSE ‘ALİM’

Nurettin Yıldız için mesaj paylaşanlardan biri de MEB AR-GE Kalite ve İzleme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk oldu. Öztürk, Yıldız'ı övdüğü mesajında "Günümüzün kıymetli alimlerinden Nureddin Yıldız Hocamız  Covid -19 Tedavisi nedeniyle hastaneye kaldırılmış. Rabbimden acil şifalar dilerim. Böyle Mücahid, muhakkik, müdakkik ve ömrünü gençlerin yetişmesine vakfeden hocalar pek yetişmiyor. Rabbim Ümmete bağışlasın." dedi.