Mazhar Alanson: 'Baka baka doyamadım hem kokladım da' sözleri Kabe'yedir

Mazhar Alanson: 'Baka baka doyamadım hem kokladım da' sözleri Kabe'yedir

Alanson bir süre önce yandaş Sabah gazetesine yaptığı açıklamada da, Türkiye'de bir laiklik sorunu olmadığını iddia ederken, "Peygamber aşığıyım" demişti.

Şarkıcı Mazhar Alanson, Master Chef isimli televizyon programı yarışmacısı Murat Özdemir'in işkence yaptığı papağanın ölümüne ilişkin olarak çıkan haberlerden rahatsız olduğunu söyledi.

Konuyla ilgili "Adam papağanı ezmiş, öldürmüş. Kaç gündür bu mesele" ifadesini kullanan Alanson, "Neler oluyor orada. Genç, babayiğit çocuk şehit olmuş, 6 aylık hamile karısı. Hayır, o öyle sayfada geçiyor. Papağan öldü, 1 haftadır Türkiye konuşuyor. konuşuluyor" dedi.

'YANDIM YANDIM' MEĞER AŞK ŞARKISI DEĞİLMİŞ!

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde konser veren Alanson ‘Yandım Yandım'ı şarkısıyla ilgili tuhaf ifadeler kullandı.

Şarkısının aslında Kabe'ye yazdığını iddia eden Alanson, şunları kaydetti:

“'Yandım Yandım' kısmını Medine'de yazdım. Yandım'ı birinci gün not defterime düşüyorum. İkinci gün ‘Ah ki ne yandım' yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da' Kabe'yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz.”

Şarkının sözleriyse şöyle:

Özledim seni, düştüm yollara
Açtım gönlümü rüzgarına
Bir hayaldi sanki, bir macera
Yıkıldım. Kelimeler paramparça

Yandım, Yandım
Yandım yandım ahhhh ki ne yandım!
Bana yeniden şarkılar söyleten kadın
Baka baka doyamadım, hem kokladım da
Sarhoşluğu geçmedi halaİçimde sevdan

Hala hoş bir havan var
Ne güzel adın
Bir çizik attın gönlüme, kanattın.

Seni görebildiğim yer rüyalar artık.
Deli diyorlar bana